O1 (patrz: TYTUŁ)
Głośniki do tyłu do O I
Zwiń
X
-
grzesio99, Jak dobrze wygłuszysz przedni drzwi i założysz głośniki na panelach,to z tyłu Ci nic nie będzie potrzebne.Natomiast,jeśli nie wygłuszysz drzwi ,to choćbyś z tyłu zamontował głośniki po 1000 zł/szt,z poczwórnymi magnesami to i tak wszystko będzie gó...no grało. :yay:Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
grzesio99, a jeżeli już byłbyś nie wiadomo jak uparty i chciałbyś zmieniać tył to pomyśl nad czymś takim http://www.sinuslive.pl/product_info...ucts_id=611IMO najlepsza i jedyna propozycja na tył... Aczkolwiek tak jak koledzy twierdzą lepiej zainwestować w pożądny przód
Komentarz
-
-
ViRuE, jak nie masz szczelnie zakmniętych drzwi (wytłumienie i zaklejenie otwórów technologicznych) to twoje DLS grają że tak powiem do dupy :P. Dorwij garaż i rozkręć jeden boczek i zobacz jak to wyglądaNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez brandOgrzesio99, a jeżeli już byłbyś nie wiadomo jak uparty i chciałbyś zmieniać tył to pomyśl nad czymś takim http://www.sinuslive.pl/product_info...ucts_id=611IMO najlepsza i jedyna propozycja na tył... Aczkolwiek tak jak koledzy twierdzą lepiej zainwestować w pożądny przód
Komentarz
-
lec
-
Słyszałem jak gra muzyka u Nexusa w samochodzie, bajka
Ale nikt mnie nie przekona że wystarczy sam przód bo według mnie to jest bezsens. Przynajmniej ja musze słyszeć coś z tyłu a jesli jeżdzę z ludzmi którzy siedzą z tyłu nie zamierzam robić głośniej bo oni nic nie słyszą.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
lec, ano tak jakoś wyszło uczymy się :P
Ziomal, a masz dobre miejsce w OI na głośniki z tyłu żeby zrobić im komore zamkniętą?? w drzwiach masz tylko miejsce na syczki. Musiałbyś przerabiać boczki w drzwiach tylnich żeby zrobić dla nich miejsceNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
Komentarz